Nanokeratin

WAT IS NANOKERATINE?

Nanokeratine biedt smoothing behandelingen op basis van enzymen die ondanks dat de naam Nanokeratine anders doet vermoeden – in niks lijken op de schadelijke keratinebehandelingen zoals die in de afgelopen jaren veelvuldig zijn gebruikt. Vergeet heftige chemicaliën: het Nano-systeem bestaat uit enzymen die op en in de zwavelbruggen van het haar werken, waardoor je de haarstructuur tot wel 3 maanden kan ombuigen tot glad en soepel haar zonder deze te beschadigen. Met de enzymen bewerk je het haar van binnenuit naar buiten.

VOOR WIE IS HET GESCHIKT?

Nanokeratin is geschikt voor ieder haartype en voor iedereen die af wil van weerbarstig en pluizig haar. Er zijn vier soorten smoother; voor natuurlijk haar, gekleurd haar, blond haar en
weerbarstig haar. Het maakt je haar glad, maar niet plat! Krullen worden rustiger en dik haar behoudt haar volume.

Klik hier voor alle haartypen , met welke behandelingen daarbij het beste passen, en welke resultaten je ermee kunt boeken.

DE PRIJZEN

Een behandeling duurt tussen de drie tot vier uur, afhankelijk van de dikte en lengte van het haar. De prijzen variëren dan ook van € 200 voor een soft smoothing voor kort haar tot € 400 voor een complete straightening voor lang haar. Bekijk hier de volledige prijslijst.

INTRODUCTIE DEAL

Wanneer je in de eerste drie maanden (augustus, september en oktober 2021) kennis maakt met de treatment, ontvang je 3 home care producten (t.w.v.€ 84,00) cadeau. Hierna kan je zelf een 100ml of 320ml producten aanschaffen.

GEÏNTERESSEERD?

Stuur dan een mail naar info@sjenkels.nl of bel naar de salon in Rotterdam: 010-4860340. Er wordt dan contact met je opgenomen door onze Nanokeratin specialist Eva.

Sjenkels werkt ook met deze andere merken

Logo_SchwarzkopfProfessional
Scroll naar boven