Sjenkels, it’s all about craftsmanship, passion for hair and service

Sjenkels is een concept dat is geïnspireerd door mensen en voor mensen. Goed knippen kunnen meer kappers. Wat niet iedereen kan is waar wij goed in zijn; het lezen van de klant als het gaat om de wensen die ze hebben en dat wat goed bij haar of zijn uitstraling en persoonlijkheid past. Wij willen tijdloze kapsels maken die bij onze overtuigingen en die van onze klanten past. Authentiek, individueel en met liefde uitgevoerd. Wij staan voor waar we in geloven: gedreven van uit passie en craftmanship. Je er mooier uit te laten zien en je mooi laten voelen, van binnen en van buiten, dat is onze passie.

Sjenkels, een begrip in de kappersbranche

In 1989 opende we onze eerste salon in Delft en inmiddels zijn wij met 16 salons een begrip geworden in de kappersbranche. De salons zijn een inspirerende omgeving waarin rust en creativiteit de boventoon voeren. U zult merken dat onze haarstylisten passie hebben voor het vak en dat zij op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Tot slot zijn onze kleur-, verzorgings-, en stylingsproducten van kwaliteitsmerken die daarbij naadloos aansluiten. Dit alles zorgt ervoor dat u een unieke ervaring heeft en dat u de salon verlaat met een perfect eindresultaat.

Educatie staat aan de basis

Een tevreden klant is onze belangrijkste drijfveer en om dit te bereiken is educatie binnen onze formule essentieel. The Hair Academy is daardoor ook het kloppend hart van onze organisatie. Iedere stylist heeft zijn eigen plan en werkt dagelijks aan zijn ontwikkeling met als doel verbinden, vernieuwen, specialiseren en inspireren.

De artistieke kant van het kappersvak

Sjenkels verzorgt diverse haarproducties voor verschillende Fashionbladen, events zoals de Amsterdam Fashion Week en doen we elk jaar mee aan de Coiffure Award. Ga naar ons lookbook online voor meer informatie en ervaar het werk van onze haarstylisten en Artistic Team. Ook staat hier het werk van onze interne wedstrijd The Journey. Dit is hoe wij omgaan met inspiratie, vernieuwing en fashion.

Ervaar het zelf

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Boek dan online een afspraak of ga langs voor een persoonlijk advies in één van onze salons. Je bent van harte welkom!