Haartypen

DOF HAAR
Als je doffe lokken wilt omtoveren in een glanzende bos haar, kies dan voor een Nano keratin treatment. Dit geeft het mooiste resultaat en laat een prachtige glans achter.

PLUIZIG EN KRULLEND HAAR
Heb jij pluizig haar en is het dof, futloos, krullend, of een combinatie van deze factoren?
Met de verzorgende behandeling van Nano Keratin behoud je de structuur van het haar. Het heeft nét een iets minder glad effect.

GEKLEURD HAAR
Gekleurd haar betekent dat het in een tint lichter of iets donkerder is geverfd. Het is niet eerder geblondeerd (met highlights of balayage) in de afgelopen jaren.
Met  de behandeling van Nano Keratin behoud je de krul en/of rustiger maken. Je haar krijgt meer glans, wordt sterker en zal beter handelbaar zijn. Deze behandeling geeft geen zichtbare uitgroei.

GEBLONDEERD HAAR
Voor iedereen met highlightsbalayage en andere geblondeerde haren.
Met de behandeling van Nano Keratine maakt het je haar sterker en geeft het meer glans. Het wordt dikker, sterker en zachter. Zelfs extreem droog haar ziet er na een behandeling beter uit. In het geval van highlights of balayage kan het ook extreem glad worden gemaakt, als de kwaliteit van het haar het toelaat.

 NATUURLIJK KRULLEND HAAR
Op natuurlijk krullend haar kun je verschillende dingen bereiken en verschillende dingen doen. ‘Natuurlijk’ betekent trouwens dat het haar niet met kleur is behandeld.
Met de Nano Keratine behandeling kan de krul behouden en/of rustiger maken. Je haar krijgt meer glans, wordt sterker en zal beter handelbaar zijn. Deze behandeling geeft geen zichtbare uitgroei.

AFRO HAAR
Heb je een wilde afro of mixed hair dan heb je keuze uit twee behandelingen. Je haar wordt van beide behandelingen soepeler zachter en gaat meer glanzen. Is je haar gekleurd?

Met een behandeling van Nano Keratine wordt je  soepeler, zachter en gaat meer glanzen (ook voor geverfd haar).