Welkom bij Sjenkels Rotterdam

Aan de Van Oldenbarneveltstraat vind je Sjenkels. Sjenkels is al jaren een toonaangevende kapper in het centrum van Rotterdam. Eigentijdse vormgeving in een open ruimte met veel sfeer, dat is de stijl van Sjenkels Rotterdam. Passie voor het vak, dedicated professionals en kwaliteit tot in de puntjes. In de luxe salon word je vriendelijk ontvangen en kan je er op vertrouwen dat je haar in goede handen is. De professionals van Sjenkels worden gedurende hun loopbaan op het hoogste niveau getraind, waardoor alles tot in de puntjes klopt!

In de salon wordt gewerkt met de beste haarverzorging op de markt om jouw haar optimaal te kunnen verzorgen. Onze stylisten zijn gespecialiseerd in diverse knip- en kleurbehandelingen. Voor een balayage, permanenten, folies bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem voor vragen telefonisch contact op met de salon of mail naar rotterdam@sjenkels.nl

v. Oldenbarneveltstr. 136
3012 GW Rotterdam
Vandaag open 08:30 - 20:30 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team

Werken bij Sjenkels Rotterdam? Wij zoeken: (Allround) Haarstylist