Coiffure award 2024 - Rozan Zonneveld - Hairdresser of the year

Winnaar Hairdresser of the Year 2024

Afgelopen zondagavond, 13 mei, zijn de winnaars van de Coiffure Awards bekendgemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar. 

Wij zijn enorm trots dat onze Rozan Zonneveld van Sjenkels Leiden dé prijs van de avond heeft binnengesleept: Hairdresser of the Year 2024. Daarnaast heeft ook nog eens de eerste prijs in de categorie ‘Dames Regio Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland. Ze vertelt: “Ik ben onwijs blij dat ik een prijs heb gekregen voor iets wat ik heb gemaakt en wat zo dicht bij mij staat en bij mij past. Dat dit dan zo gewaardeerd wordt door een jury is echt fantastisch. Ik had gehoopt op een prijs in categorie dames maar dit had ik niet durven dromen!

Pure Solid serie

Haar collectie ‘Pure Solid’ is geïnspireerd op Scandinavisch design. “Hier draait het om strakke vormen en het is minimalistisch en tijdloos. Met iets ‘simpels’ toch een statement maken, dat is wat ik wilde. Vervolgens ben ik een moodboard gaan maken, de looks gaan testen in de salon met collega’s en heb ik mijn team samengesteld voor de shoot. Ik had al precies het beeld in mijn hoofd hoe het eruit moest gaan zien qua haar, kleuren, styling én body positions die het haar versterken. Pure Solid is voor mij what you see is what you get, er zitten geen laagjes meer achter.

Sjenkels Leiden

Rose Kelder, eigenaar van Sjenkels Leiden, is emotioneel van trots. “Rozan heeft een bescheiden persoonlijkheid maar ze weet heel goed wat ze wilt. Deze serie is echt haar idee en dat ze dan deze beloning ervoor krijgt is echt geweldig. Ik vind het belangrijk om mijn team te helpen om te bereiken wat ze graag willen. Ook Rozan heb ik altijd gesteund en haar alle mogelijkheden en ruimte gegeven. Het is alsof mijn kind deze prijs gewonnen heeft, ik ben super, super trots op haar.”

Vanuit Sjenkels Kappers: GEFELICITEERD ROZAN!

Coiffure award 2024 - Rozan Zonneveld - Hairdresser of the year
Afgelopen zondagavond, 13 mei, zijn de winnaars van de Coiffure Awards bekendgemaakt tijdens hét kappersevenement van het jaar.  Wij zijn enorm trots dat onze Rozan...
Kopie van Vacature zelf invullen post
Als P&O Adviseur bij Sjenkels adviseer en begeleid je de ondernemers van onze kapsalons, vanuit onze kernwaarden Persoonlijk, Authentiek en Verantwoordelijk. Je bent verantwoordelijk voor:...
Atelier Delft Etalage
Met veel plezier kondigen wij aan dat per 1 april Mike en Kim de nieuwe trotse eigenaren zijn van het ‘kleine zusje’ van Sjenkels Delft: Sjenkels Atelier Delft....
COIFFURE AWARD omslag
Met trots kondigen we aan dat we met maar liefst 10 nominaties hebben ontvangen binnen verschillende categorieën van de Coiffure Award 2024! Voor deze jaarlijkse...
Sjenkels Haarlem Gierstraat Leonie Lize
Sjenkels Haarlem Gierstraat heeft per 1 mei een nieuwe eigenaar: Leonie! Leonie werkt al 9 jaar met veel plezier bij Sjenkels en nu is het...
Sjenkels Arnhem voorkant etalage
Na een aantal jaren prettig te hebben samengewerkt en het merk Sjenkels groot te hebben gemaakt in Arnhem, heeft Erwin in goed overleg besloten om...
Sjenkels Jaarpresentatie
Op zondag 4 en maandag 5 februari 2024 vond het jaarlijkse Sjenkels Weekend plaats voor alle medewerkers in De Kazerne in Eindhoven. Een inspirerende locatie met een restaurant, boutique hotel, unieke...
Voorburg interieur
Vandaag is onze Style Reporter op bezoek geweest bij Sjenkels Voorburg, alweer de 5e salon die getransformeerd is naar het nieuwe interieur. Sjenkels staat voor...
Scroll naar boven