Sjenkels x Schwarzkopf

Bij Sjenkels zijn we altijd de beste versie van onszelf en dit vragen we ook van onze partners. Daarom zijn wij per 1 juli overgestapt naar Schwarzkopf Professional!

 

Met Schwarzkopf Professional als partner gaan we naar een hoger niveau, zowel professioneel, educatief, inspirationeel en creatief. Schwarzkopf past helemaal bij onze kernwaarden persoonlijk, authentiek en verantwoordelijk. Daarnaast willen we onze ecologische voetafdruk verder verkleinen met duurzame verpakkingen en verantwoorde ingrediënten. In combinatie met de topkwaliteit van hun kleurproducten is Schwarzkopf Professional voor ons de beste partner.  Zij stellen jou als klant en ons centraal.

 

Voor de haarverzorgingsproducten gaan we werken met de merken Authentic Beauty Concept, Schwarzkopf Session Label en Schwarzkopf Scalp Clinix. Ook stappen we over naar de haarverf van Schwarzkopf Professional. Laat je in onze salons verrassen door onze vernieuwde kleurbeleving, waarbij we samen tot jouw ideale look en kleur komen. De vertrouwde merken Olaplex, O&M, Boucleme en STMNT blijven in ons assortiment.

 

Om ons steentje bij te dragen aan duurzaamheid doen wij mee aan het recycling programma van Schwarzkopf en laten wij onze kleurtubes en folies recyclen. Na het creëren van een mooie kleuring verzamelen we de kleurtubes en folies in zakken, die vervolgens worden opgehaald en gerecycled. Ze worden eerst ontdaan van verfresten en daarna door de schreddermachine gehaald en omgevormd tot spanen en krullen. Het afval wordt daarna omgesmolten en kan gebruikt worden als materiaal voor nieuwe kleurproducten!

 

Heb jij favoriete System Professional of Sebastian producten? In de webshop is het nog steeds mogelijk om deze te bestellen. De nieuwe merken gaan we binnenkort aanbieden via een nieuwe webshop.

 

Wij hopen je snel weer in een van onze salons te mogen ontvangen! Neem contact op met jouw Sjenkels salon voor al je vragen omtrent deze verandering of boek online een afspraak.