Welkom bij Sjenkels Zoetermeer

Bij kapper Sjenkels in Zoetermeer aan de gezellige Dorpsstraat is de hele familie welkom. Voor een goede knip-en kleurbehandeling hebben zij alle expertise in huis. Sjenkels is gespecialiseerd in diverse knip- en kleurtechnieken. Door continue bijscholing en de interne opleidingsmogelijkheden zorgen onze stylisten voor het beste resultaat dat er te behalen valt. Onze stylisten krijgen tevens diverse producttrainingen zodat het advies voorafgaand, gedurende en na afloop van de behandeling naadloos aansluit op jouw behoeften. De dames en heren kapper in Zoetermeer werkt met professionele, exclusieve haarverzorgingsproducten.

Een bezoek aan de kapper is een moment van ontspanning. Onze salon is verdeeld in een drietal belevingszones. Klanten worden gewassen in onze wasbeleving en vervolgens geknipt en/of gekleurd in de knip- en kleurbeleving. Zo komt ieder aspect van de behandeling optimaal tot zijn recht.

Neem voor vragen telefonisch contact op met de salon of mail naar zoetermeer@sjenkels.nl

Dorpsstraat 116-118
2712 AN Zoetermeer
Vandaag gesloten Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team

Werken bij Sjenkels Zoetermeer? Wij zoeken: (Allround) Haarstylist Junior stylist BBL