Welkom bij Sjenkels Utrecht

Op zoek naar een kapper in hartje Utrecht waar er wordt geluisterd naar je persoonlijke wensen en de tijd wordt genomen om jou mooi te maken? Sjenkels is al jaren een toonaangevende kapper. Mode, vakmanschap en persoonlijke service is wat je kunt verwachten bij een bezoek aan deze salon.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om buiten het alledaagse te stappen. Geen eenheidsworst, maar mooi en natuurlijk haar in een inspirerende omgeving. Hierbij gebruiken we hoogwaardige producten die je haar verzorgen en het behoud van je kleur garanderen.

Jouw persoonlijke wensen staan voorop maar we geven ook graag advies. Wij zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen en blij de salon verlaat. We nemen uitgebreid de tijd om je volledig te verzorgen inclusief hoofdhuidmassage. Maar ook als je weinig tijd hebt werken al onze hairstylisten vakkundig en efficiënt.

Ons team wordt gedurende hun loopbaan op het hoogste niveau getraind, waardoor alles tot in de puntjes klopt. Ieder gespecialiseerd en gepassioneerd op het gebied van stijl, kennis en ontwikkeling binnen fashion en beauty.

Onze salon bestaat uit meerdere verdiepingen en ruimtes, die ieder een eigen verhaal vertellen. Zien we je snel?

Lucasbolwerk 2
3512 EG Utrecht
Vandaag open 09:00 - 21:00 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team