Welkom bij Sjenkels Haarlem Koningstraat

Kom bij Sjenkels Haarlem naar de kapper voor jouw dagelijkse dosis selfcare. Sjenkels is al jaren een toonaangevende kapper waar mode, vakmanschap en persoonlijke service voorop staat. Je wordt vriendelijk ontvangen en je kan erop vertrouwen dat je haar in goede handen is.

Bij ons ontsnap je aan de dagelijkse sleur van het leven. Onze salon aan de Koningstraat is ruim ingedeeld en beschikt over een fijne wasbeleving. Bij Sjenkels staan de wensen en behoeften van jou als individu centraal.

Er wordt gewerkt met de beste haarverzorging op de markt om jouw haar optimaal te kunnen verzorgen.

Het team in Haarlem bestaat uit vakbekwame (top)stylisten en artdirectors. Ons team wordt continu bijgeschoold, zodat ze alle nieuwe technieken beheersen en on top of their game zijn en blijven.

Tot januari wijken onze prijzen af van de prijslijst van Sjenkels, de huidige prijslijst is hier te vinden.

Een bezoek aan de kapper zoals je nooit eerder hebt mogen ervaren! Zien we je snel?

Koningstraat 54
2011 TD Haarlem
Vandaag open 08:00 - 17:00 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team