Welkom bij Sjenkels Atelier Den Haag

Sjenkels Atelier is het kloppend hart als het gaat om de creativiteit binnen Sjenkels.

Sjenkels Atelier Den Haag is een creatieve ruimte waar haarstylisten op het hoogste niveau adviseren en werken aan jouw haar. Mode, vakmanschap en persoonlijke service is wat je kunt verwachten bij een bezoek. De kapsalon is gevestigd aan de gezellige Piet Heinstraat. De stylisten die werkzaam zijn binnen de salon worden continu bijgeschoold, om de kwaliteit te garanderen.

De stylisten zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen. Ze beheersen veel knip- en kleurtechnieken om je haar optimaal te kunnen behandelen met de beste producten. Tevens volgen onze stylisten producttrainingen van onze merken, zodat we je de beste producten kunnen adviseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak, mail, bel of kom langs!

Piet Heinstraat 129
2518 CG Den Haag
Vandaag gesloten Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team