Welkom bij Sjenkels Amersfoort

Per 1 september 2023 opent Sjenkels Amersfoort haar deuren!

Sjenkels Amersfoort is een prachtig gerenoveerde salon waar haarstylisten op het hoogste niveau adviseren en werken aan jouw haar. Mode, vakmanschap en persoonlijke service is wat je kunt verwachten bij een bezoek. De kapsalon bevindt zich in het gezellige centrum van Amersfoort.

De stylisten die werkzaam zijn binnen de salon worden continu bijgeschoold, om de kwaliteit te garanderen. Ook worden diverse producttrainingen van onze merken gevolgd, zodat we je de beste producten kunnen adviseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak, mail, bel of kom langs! Je kan ons ook bereiken via whatsapp: +316 27530766.

Kamp 29
3811 AM Amersfoort
Vandaag gesloten Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team