Welkom bij Sjenkels Amersfoort

Sjenkels Amersfoort is een prachtig gerenoveerde salon waar haarstylisten op het hoogste niveau adviseren en werken aan jouw haar. Mode, vakmanschap en persoonlijke service is wat je kunt verwachten bij een bezoek. De kapsalon bevindt zich in het gezellige centrum van Amersfoort.

De stylisten die werkzaam zijn binnen de salon worden continu bijgeschoold, om de kwaliteit te garanderen. Ook worden diverse producttrainingen van onze merken gevolgd, zodat we je de beste producten kunnen adviseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak, mail, bel of kom langs! Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar op +316 29988240.

Kamp 29
3811 AM Amersfoort
Vandaag open 09:00 - 17:00 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team