HAARSTYLIST M/V GOUDA

HAARSTYLIST M/V GOUDA Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salon in Gouda zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Haarstylist. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.hagen@sjenkels.nl . VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

HAARSTYLIST M/V AMSTERDAM

HAARSTYLIST M/V AMSTERDAM Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salon in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Haarstylist. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar r.raaijmakers@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

HAARSTYLIST M/V DEN HAAG

HAARSTYLIST M/V DEN HAAG Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salon in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Haarstylist. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.kuiper@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

HAARSTYLIST M/V

ERVAREN TOPSTYLIST M/V ZOETERMEER Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salon in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Topstylist. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.kuiper@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

ERVAREN TOPSTYLIST M/V

ERVAREN TOPSTYLIST M/V ROTTERDAM Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salon in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Topstylist. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.kuiper@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

HAARSTYLIST M/V

HAARSTYLIST M/V HAARLEM Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salon in Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Haarstylist. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.kuiper@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

ONDERNEMER

ONDERNEMER MEERDERE VESTIGINGEN Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salons zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.kuiper@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

JUNIOR STYLISTEN M/V

JUNIOR STYLISTEN M/V MEERDERE VESTIGINGEN Heb jij onze stijl? Die drive om beter te zijn. Om alles eruit te halen wat er in je zit. Om je steeds weer te vernieuwen. Je wilt groeien, zoals wij groeien. De beste coaching en training om je op weg te helpen, verder te brengen en bij de tijd te blijven. Herken jij jezelf hierin? Voor onze salons zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior stylisten. Heb jij het vak in de vingers? Kun je zelfstandig werken? Ben je trendbewust en creatief? Dan wordt het tijd om met Sjenkels te gaan praten. Pak je kans en stuur je CV en motivatie naar j.kuiper@sjenkels.nl. VOLG VACATURES Volg ons en mis nooit meer een vacature! Ontvang vacatures via Facebook.

ERVAREN TOPSTYLIST M/V

FUNCTIE ERVAREN TOPSTYLIST M/V SALON LEIDEN BEKIJK VACATURE