Welkom bij Sjenkels Atelier R’dam

Sjenkels Atelier is het kloppend hart als het gaat om de creativiteit binnen Sjenkels. De kapsalon in Rotterdam, vlakbij station Blaak en de Meent wordt gerund door onze Creative Director Bianca. Bianca is een autoriteit op het gebied van kleur. Afgelopen jaren heeft ze meerdere prestigieuze awards gewonnen, waaronder “Best Hairdresser Of The Year“. Ben jij op zoek naar een kapsalon in Rotterdam? Kom langs!

Sjenkels Atelier Rotterdam is een creatieve ruimte waar haarstylisten op het hoogste niveau adviseren en werken aan jouw haar. Mode, vakmanschap en persoonlijke service is wat je kunt verwachten bij een bezoek aan de kapsalon. De kapsalon in Rotterdam is gevestigd aan de Goudsesingel, op loopafstand van de Meent en het station Blaak. De stylisten die werkzaam zijn binnen de salon hebben ervaring met (inter)nationale shows. Daarnaast worden ze continu bijgeschoold, om de kwaliteit te garanderen.

De stylisten zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen. Ze beheersen veel knip- en kleurtechnieken om je haar optimaal te kunnen behandelen. Voor je behandeling worden de beste producten gebruikt en onze stylisten volgen producttrainingen om jou te kunnen adviseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak, bel of kom langs!

Neem voor vragen telefonisch contact op met de salon of mail naar atelierrotterdam@sjenkels.nl

Goudsesingel 324a
3011KJ Rotterdam
Vandaag open 09:00 - 18:00 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team