Welkom bij Sjenkels Zwolle

Sjenkels is een kapper waar we eerst goed kijken en luisteren naar je wensen. Jouw wensen en persoonlijkheid zijn bij ons in de kapsalon het uitgangspunt. Onze professionals getraind door onze interne opleiding zijn in staat je wensen en je verwachtingen te vertalen, en met onze skills en craftsmanship ontstaat de perfecte combinatie voor een optimaal resultaat en de perfecte look. Kortom; een bezoek aan de kapper zoals nooit ervaren!

Onze kapsalon is te vinden aan de Klokkensteeg 2 in Zwolle. Door de ligging in het centrum, vlakbij diverse parkeergelegenheden is de kapsalon makkelijk te bereiken. Onze stylisten zijn zo opgeleid dat ze iedere techniek tot in de puntjes beheersen. Balayage, bruidskapsels, dames- en herenkapsels zijn onder andere behandelingen die we verzorgen. Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak of ontvang advies dat bij je wensen past!

In het pand bevindt zich naast de kapsalon tevens Delete, professionals op het gebied van wax behandeling. Laat je daarnaast verrassen door onze nailbar waar je kunt kiezen uit meer dan 100 kleuren nagellak, snel opgebracht en binnen no-time zijn je nagels weer als nieuw. Onze “try before you die” display met al onze producten waar je vrijblijvend kunt testen of je laten adviseren door een van onze professionals. Sjenkels inspireert, verrast en haalt het mooiste uit je naar boven.

Let op: op vrijdag zijn wij om de week open (op even weken gesloten en de oneven weken open).

Neem voor vragen telefonisch contact op met de salon of mail naar zwolle@sjenkels.nl

Klokkensteeg 2
8011 XV Zwolle
Vandaag open 09:00 - 18:00 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team

Werken bij Sjenkels Zwolle? Wij zoeken: Topstylist (fulltime & parttime)