Welkom bij Sjenkels Haarlem Gierstraat

Op zoek naar een kapper in Haarlem? De ultieme behandeling in Haarlem vind je bij Sjenkels. Onze stylisten staan zeven dagen per week klaar om je te voorzien in wat je haar nodig heeft. Onze interne educatie stelt onze stylisten in staat je te voorzien in alle knip- en kleurbehandelingen zoals je die bij de kapper in Haarlem gewend bent. Dankzij de uitgebreide vakkennis is tevredenheid gegarandeerd. Kom langs in de Gierstraat voor een beleving bij de kapsalon zoals je die nog nooit hebt ervaren. Naast dat je haar onder handen genomen wordt door stylisten van het hoogste niveau, is een bezoek aan Sjenkels met name ontspanning. Van de hoofdmassage in de wasbeleving tot het wachten aan de kleurtafel, een bezoek aan Sjenkels is uniek!

Onze kappers in Haarlem zijn gespecialiseerd in diverse knip- en kleurbehandelingen. De stylisten zijn gespecialiseerd in balayage, permanenten, freehand en folies. Geïnteresseerd? Maak nu een afspraak! Twijfel je over wat bij je past? Bel ons of kom langs voor vrijblijvend advies op het gebied van haar en kleur.

Neem voor vragen telefonisch contact op met de salon of mail naar haarlemgierstraat@sjenkels.nl

Gierstraat 30
2011 GE Haarlem
Vandaag gesloten Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team

Werken bij Sjenkels Haarlem Gierstraat? Wij zoeken: (Allround) Haarstylist Junior stylist BBL