Welkom bij Sjenkels Amsterdam

Sjenkels Amsterdam is een plek vol comfort, service en luxe om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het drukke Amsterdam. Sjenkels is al jaren een toonaangevende kapper waar mode, vakmanschap en persoonlijke service voorop staat. Je wordt vriendelijk ontvangen en je kan erop vertrouwen dat je haar in goede handen is.

Ben je druk? Bij ons kun je je bezoek aan de kapper prima combineren met het werk. Onze salon beschikt over een snel netwerk en afdoende werkplekken. Zo kun je overdag toch even je haar laten doen en voorzien wij in de benodigde rust. Niet aan het werk en even lekker ontspannen? Gedurende het bezoek doen wij bij Sjenkels er alles aan om je lekker tot rust te laten komen. In onze wasbeleving kun je genieten van een fijne hoofdmassage en daarna tijdens je behandeling van een lekkere kop thee of koffie.

Er wordt gewerkt met de beste haarverzorging op de markt om jouw haar optimaal te kunnen verzorgen.

In onze salon in Amsterdam werken zeer gespecialiseerde stylisten. Onze stylisten worden continu bijgeschoold, zodat ze helemaal up to date zijn van de laatste knip- en kleurtechnieken.

Zien we je snel?

Online boeken tijdelijk niet mogelijk in verband met een nieuw kassasysteem.

Ceintuurbaan 227
1074 CW Amsterdam
Vandaag open 09:00 - 16:00 Boek een afspraak

Prijslijst

Vanaf 1 januari 2023 werken we met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

Prijslijst

Openingstijden

Team