Welkom bij Sjenkels A’dam Ceintuurbaan

Sjenkels Amsterdam Ceintuurbaan is een plek vol comfort, service en luxe om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur van het drukke Amsterdam. Sjenkels is al jaren een toonaangevende kapper waar mode, vakmanschap en persoonlijke service voorop staat. Je wordt vriendelijk ontvangen en je kan erop vertrouwen dat je haar in goede handen is.

Ben je druk? Bij ons kun je je bezoek aan de kapper prima combineren met het werk. Onze salon beschikt over een snel netwerk en afdoende werkplekken. Zo kun je overdag toch even je haar laten doen en voorzien wij in de benodigde rust. Niet aan het werk en even lekker ontspannen? Gedurende het bezoek doen wij bij Sjenkels er alles aan om je lekker tot rust te laten komen. In onze wasbeleving kun je genieten van een fijne hoofdmassage en daarna tijdens je behandeling van een lekkere kop thee of koffie.

Er wordt gewerkt met de beste haarverzorging op de markt. Olaplex, Wella, Sebastian, Original & Mineral en System Professional zijn merken waarmee we jouw haar optimaal kunnen verzorgen.

In onze salon in Amsterdam werken zeer gespecialiseerde stylisten. Onze stylisten worden continu bijgeschoold, zodat ze helemaal up to date zijn van de laatste knip- en kleurtechnieken.

Tot januari wijken onze prijzen af van de prijslijst van Sjenkels, de huidige prijslijst is hier te vinden.

Zien we je snel?

Ceintuurbaan 227
1074 CW Amsterdam
Vandaag gesloten Boek een afspraak

Openingstijden

Team