Nieuwe behandelprijzen

Allereerst de beste wensen en vooral een gezond 2023 toegewenst!

In deze constant veranderende markt hebben we ervoor gekozen om meer dan ooit onze stylisten centraal te stellen en hen te waarderen en te belonen naar hun niveau en ervaring.

Dit betekent dat we vanaf 1 januari 2023 werken met verschillende behandelprijzen. Bij het maken van een afspraak kun je kiezen uit verschillende stylisten:

  • Junior Stylist
  • (Allround) Haarstylist
  • Topstylist
  • Art Director

Alle Sjenkels-stylisten zijn opgeleid door de educators van onze Academy en beheersen hun vak als geen ander. Zij en dus ook hun behandelprijzen verschillen door hun ervaringsjaren, hun beschikbaarheid en het stadium waarin hun carrières zich bevinden.

In iedere salon is een menukaart aanwezig waarop uitgebreid is uitgelegd hoe onze nieuwe behandelprijsstructuur werkt. De knip- en kleurtechnieken van Sjenkels zijn ontwikkeld om het unieke karakter van je haar volledig tot zijn recht te laten komen. Uiteraard blijven we zeer goed naar je wensen en behoeften luisteren. Tijdens het adviesgesprek zal de stylist aangeven welke behandelprijs van toepassing is.

Op deze pagina kan je bij jouw Sjenkels salon de nieuwe prijzen vinden. Hier zie je ook de medewerkers van deze salon met zijn/haar functie zodat je weet welke behandelprijs erbij hoort.

Knipbehandelingen boek je eenvoudig via ons nieuwe boekingssysteem. Wil je een kleurbehandeling boeken? Bel dan naar de salon voor een gepersonaliseerde prijs.

Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar jouw Sjenkels salon of kom even langs!