Ilkay Coiffure Award winnaar heren zuid 2023

Winnaar Coiffure Award 2023 (heren)

 

Gisteren vond het jaarlijkse Coiffure Award Gala plaats in Studio 21 in Hilversum.

Ook dit jaar streden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen werden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van modebeeld, kapsel, visagie, styling en fotografie.

Dit jaar deden maar liefst 10 Sjenkels stylisten mee en hebben zij onder begeleiding van Bianca van Zwieten hun collectie uitgewerkt. We kregen maar liefst 8 nominaties en uiteindelijk is Ilkay Sokmel van Sjenkels Rotterdam er met een prachtige prijs vandoor gegaan. Hij is namelijk de winnaar in de categorie herenkapsels regio zuid!

Ilkay vertel over zijn prachtige collectie ‘Basic haircuts met extra touch of colour‘: “Mannelijkheid oftewel masculiniteit zit in dit verhaal, maar tegelijk ook femininiteit. Dit samen vormt een geheel in mijn collectie. ‘Sexiness hairlook’ dit is waar ik naar streef, terwijl mijn kapsels vrij basic zijn.”

 

 

Van harte gefeliciteerd Ilkay! En wij zijn uiteraard super trots op alle deelnemers voor hun enthousiasme, doorzettingsvermogen, creativiteit en lef.

Tot volgend jaar!