DAMN NICE HAIR

SOAPPHARMACY

Product

THE SOAPPHARMACY is een Nederlands merk, wat de kracht van de natuur en de kwaliteiten van de mens samenbrengt in een unieke, compacte range natuurlijke haar- en body producten.
‘Passie, ambachtsschap, natuurlijke ingrediënten en mooie resultaten’ zijn de basis van dit merk.

HEALTHY IS THE NEW LUXURY

Verrijkt met o.a. hoge doseringen baobab olie, keratine, babassu olie, tarwe proteïne, jojoba olie en Braziliaanse notenolie zijn deze multi-functionele producten geschikt voor alle haar- en huidtypen. De natuurlijke ingrediënten conditioneren haar en huid naar behoefte.

Alle producten van THE SOAPPHARMACY zijn verkrijgbaar in 2 verschillende geuren (#041 en #064) en er is ook een parfum-vrije (#000) versie van de Shampoo, Conditioner en HandCream. U kunt de geuren in de salon ervaren en uw eigen voorkeur bepalen.

THE SOAPPHARMACY producten zijn multi functioneel, waardoor de collectie relatief beperkt is. De Conditioner is bijvoorbeeld ook als Masque en als leave-in Conditioner te gebruiken en de BathBalm is ook heerlijk verzorgend voor onder de douche en te gebruiken als body- , aftersun- of massage balsem. De HairMist is een heerlijk haarparfum en deze mist bevat ook UV bescherming en keratine tegen het uitdrogen en vervagen van uw haarkleur door het zonlicht.

De producten zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, kleurstoffen, SLS/SLES en PEGs. En natuurlijk zijn de producten niet op dieren getest.