Nioxin

Nioxin

Product

De 3-delige systemkits van NIOXIN zijn op maat gemaakt voor specifieke haar- en hoofdhuidbehoeften.

SYSTEM 1

Specifiek ontwikkeld voor normaal tot dun uitziend, fijn, natuurlijk haar. System 1 bevat een volume gevende cleanser, lichtgewicht conditioner en leave-in treatment om de hoofdhuid te verfrissen, de haartextuur te vergroten en een gezonde glans te geven.

SYSTEM 2

Specifiek ontwikkeld voor zichtbaar dunner wordend, fijn, natuurlijk haar. System 2 bevat een volume gevende cleanser, lichtgewicht conditioner en leave-in treatment om de hoofdhuid te beschermen, de haartextuur te vergroten en een gezonde glans te geven.

SYSTEM 3

Specifiek ontwikkeld voor normaal tot dun uitziend, fijn, chemisch behandeld haar. System 3 bevat een volume gevende cleanser, lichtgewicht conditioner en leave-in treatment om de hoofdhuid te verfrissen, de haartextuur te vergroten en vochtbalans van het gekleurde haar te reguleren.

SYSTEM 4

Specifiek ontwikkeld voor zichtbaar dunner wordend, fijn, chemisch behandeld haar. System 4 bevat een volume gevende cleanser, lichtgewicht conditioner en leave-in treatment om de hoofdhuid te beschermen, de haartextuur te vergroten en vochtbalans van het gekleurde haar te reguleren.

SYSTEM 5

Specifiek ontwikkeld voor normaal tot dun uitziend, medium tot dik, natuurlijk of chemisch behandeld haar. System 5 bevat een hydraterende cleanser, gladmaken- de conditioner en leave-in treatment om de hoofdhuid te verfrissen, de vochtbalans te reguleren en te zorgen voor een soepele controle.

SYSTEM 6

Specifiek ontwikkeld voor zichtbaar dunner wordend, medium tot dik, natuurlijk of chemisch behandeld haar. System 6 bevat een hydraterende cleanser, gladmakende conditioner en leave-in treatment om de hoofdhuid te beschermen en de vochtbalans te reguleren.