Sjenkels

Kleuren

SJENKELS

Trends 2017 / 2018

Kleur is een steeds grotere rol gaan spelen in de kapperswereld en dit zie je ook terug in de trends van 2016. Bekende coloristen zoals Josh Wood en Guy Tang tillen het kleuren van haar naar een hoger niveau en creëren zo nieuwe trends zoals: pasteltinten, opaal haar, grijstinten en zachte kopertinten.

TECHNIQUES

Het kleuren van haar kan op vele manieren gebeuren en dit is dan ook wat wij verstaan onder ‘techniques.’ Je kunt kiezen voor een highlight of balayage techniek waarmee je veel diepte en dimensie in je haar kunt aanbrengen, maar je kunt ook kiezen voor een wat egalere, glanzende kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos en de coloristen van Sjenkels zullen altijd een advies op maat geven.

COLORS

Een mooie kleur versterkt een kapsel en dit is iets wat wij bij Sjenkels heel serieus nemen. Onze coloristen kijken naar wat bij je past, gaan met je in gesprek en komen zo tot een perfect kleuradvies. Kleuren is onze passie en de mogelijkheden zijn oneindig. Denk hierbij aan: pasteltinten, warme blondtinten, beige highlights en een combinatie van verschillende bruintinten.