Kleurprijzen

Wij adviseren altijd om eerst een gratis kleur consult met één van de coloristen in te plannen voor een persoonlijk kleuradvies.

NEW GROWTH TOUCH UP
Permanenten kleuring
De klassieke uitgroei behandeling is ideaal voor de grijsdekking, om jouw natuurlijke haarkleur iets op te lichten of voor een mooie root shadow.

New growth touch up vanaf € 55,-

 

DEMI-COLOR
Demi permanenten kleuring
Ben jij nog niet klaar om je haar permanent te kleuren? En komen jouw eerste grijze haren tevoorschijn? Dan is deze behandeling voor jou een goede keuze. De behandeling geeft het haar ook een ultieme glansboost.

Demi-color vanaf € 41,50

 

TONERS
Semi permanenten kleuring
Wil jij je highlights laten opfrissen of je haar weer laten stralen? Onze specialisten kunnen jou een tailor made kleur adviseren. De toners kunnen ook in combinatie met Olaplex/Wellaplex gebruikt worden voor een optimaal resultaat.

Toners vanaf € 30,00

 

THE SHINE MAKER
Cellophanes
Kan jouw haar meer glans en verzorging gebruiken? Dan is deze revolutionaire behandeling perfect voor jou. Cellophanes treatment is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en vrij van ammonia en peroxide en daardoor geschikt voor elk haartype.

The shine maker vanaf € 45,50

 

THE GENT COLOR
Deze behandeling is speciaal voor mannen die niet een te geverfde look willen hebben maar wel graag zien dat de grijze haren natuurlijk gecamoufleerd worden.

The gent color € 35,50

 

LIFT ME UP
Folies
Highlight is een techniek die niet weg te denken is in onze salon. Voor een mooi opgelicht effect voor ieder type haar. Deze techniek kan in meerdere combinaties toegepast worden. Zo kun je met verschillende tinten een prachtige nuance in je haar creëren. Bij deze treatment adviseren wij Olaplex/Wellaplex en een costumized toner.

Lift me up € 45,00 – € 155,00
* Accent color vanaf € 35,00

 

PAINT THE HAIR
Freehand painting, balayage
De benaming verklapt al een beetje wat voor technieken dit zijn. Door middel van deze kleurtechniek schets je een zachte oplichting in het haar, je ziet niet waar de kleur begint en eindigt. Het eindresultaat is daarom ook heel natuurlijk met een mooie blending van verschillende nuances. Bij deze techniek adviseren wij Olaplex/Wellaplex en een costumized toner.

Paint the hair € 35,00 – € 95,00
* accent balayage vanaf € 35,00

 

SUNKISSED BLONDE
Eugene
Droom jij over beachy hair met een natuurlijk eindresultaat?
Dan is toepassing van de Eugene techniek perfect voor jouw haar.

Sunkissed Blonde € 85,00 – € 150,00
* accent Eugene vanaf  € 55,00

 

FULL BLEACH
Durf jij het aan om ‘all the way’ te gaan en je haar volledig te bleachen? Dan is deze behandeling echt wat voor jou. Deze behandeling is bedoeld om jouw gehele haar meerderde tinten op te lichten voor een mooi egaal effect. Denk hierbij aan de kleuren; ice blond, pinky tones, peach tones en Scandinavisch blond. Bij deze behandeling adviseren wij altijd Olaplex/Wellapex.

Don’t try this at home! Het lijkt zo makkelijk om dit zelf te proberen, maar dit is echt niet zo. Hierbij heb jij echt het advies en de juiste tools nodig om het tot een mooie en vooral gezonde kleur te krijgen.

Full bleach/platinum foil PRIJS OP AANVRAAG
* wij adviseren altijd eerst een gratis kleur consult met onze coloristen.

 

CREATIVE COLORS
Ben jij toe aan een drastische kleurverandering? Van donker haar naar mooie blonde lokken, van donker naar je natuurlijke grijze haarkleur? Dit soort behandelingen noemen wij een kleurcorrectie en kunnen soms wel een hele dag duren en veelal moet een behandeling in meerdere fases gesplitst worden voor een mooi, gezond en gewenst resultaat. Deze behandelingen worden uitgevoerd door onze senior coloristen.

Wij adviseren altijd om eerst een gratis kleurconsult te boeken bij een van onze coloristen zodat je een op maat gemaakt advies ontvangt.

Creative colors PRIJS OP AANVRAAG

 

DELETE YOUR COLOR
Kleurcorrectie producten
Dit is de oplossing voor grote kleuruitdagingen zoals ongewenst kleurresultaat, henna en direct dye colors. De Kleur wordt met Malibu C/ColorRenew of UrbanAlcemy volledig gedeleted uit jouw haar. Het is vrij van parabenen, sulfaten, gluten, geurstoffen en is 100% veganistisch.

Malibu C, ColorRenew of UrbanAlcemy vanaf € 35,00

 

OLAPLEX
Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die niet weg te denken is bij ons in de salon. Olaplex herstelt beschadigd gekleurd haar direct met optimaal resultaat. Door Olaplex wordt je haar weer sterk, veerkrachtig en glanzend. Deze treatment adviseren wij bij een behandeling waarbij het haar opgelicht gaat worden, maar ook zijn er andere treatments beschikbaar.
Vraag naar een van onze specialisten voor meer informatie.

Olaplex treatment vanaf € 15,00
* WellaPlex behoord ook tot deze treatment

 

TREATMENTS
Naast Olaplex en WellaPlex hebben wij nog verschillende treatments van System Profesional. Deze treatments kunnen wij door middel van een kleine vragenlijst via een tablet op maat maken voor jou. De treatment bevat alle voedingselementen die jouw haar nodig heeft.

Treatment vanaf € 30,00

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF TONERS, OLAPLEX/WELLAPLEX EN EVENTUELE TOESLAGEN.