The Journey – Fotocompetitie

Alle Sjenkels medewerkers krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan The Journey. Dit is een interne wedstrijd waarbij deelnemers alle facetten van het vak leren beheersen. Een vernieuwende manier om medewerkers creatief te stimuleren en verder te laten ontwikkelen. Een interne fotocompetitie waar je onder begeleiding je creativiteit kunt laten zien.

Een unieke ervaring

Middels The Hair Academy zijn wij in staat een uniek educatieprogramma aan te bieden afgestemd op ieders wensen. Daarnaast willen wij onze medewerkers genoeg kennis meegeven om ook buiten de salon te kunnen treden. Met dit doel is The Journey ontwikkeld. Deze interne wedstrijd staat geheel in het teken van een totaalconcept met als einddoel het realiseren van een shoot.

Wat komt er bij zo’n proces kijken? Hoe ontwikkel je een concept? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de styling, make-up en haarstyling elkaar complementeren?
Onder begeleiding van ervaren trainers worden de deelnemer van The Journey meegenomen in dit allesomvattende traject.

De winnaar

Uiteindelijk zal een vakjury en publiek de foto’s beoordelen en beslissen wie de winnaar is van The Journey. Ook kan elke medewerker van Sjenkels een stem uitbrengen voor de publiek stemming. De winnaar wordt beloond met een educatieweekend in het buitenland.