Sjenkels

F.A.Q

Sjenkels

VOOR WELKE BEHANDELINGEN KAN IK ALLEMAAL BIJ SJENKELS TERECHT?

Wij bieden uiteenlopende behandelingen aan op het gebied van haar, beauty en make-up. Wil je hierover meer informatie dan raden wij je aan contact op te nemen met een Sjenkels vestiging naar keuze.

MET WELKE MERKEN WORDT ER GEWERKT BIJ SJENKELS?

Wat producten betreft zijn wij veeleisend en kritisch. We staan voortdurend op scherp om elke innovatie als eerste te signaleren en zullen ons assortiment producten dan ook blijven aanpassen. Op dit moment werken wij o.a. met: American Crew, Balmain, Damn Nice Hair, Hoshitoku Japanse Wax, Moroccanoil, Sassoon Professional, Sebastian Professional, Revlon Nutri Color Creme, Nioxin, Uniq One, Olaplex, Tigi, D:fi, System Professional en Wella Professional.

IK GA BINNENKORT TROUWEN, KAN IK BIJ SJENKELS TERECHT VOOR EEN BRUIDSKAPSEL?

Natuurlijk kan dat. Onze ervaren stylisten helpen je hier graag mee. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven raden we je aan contact op te nemen met een Sjenkels vestiging naar keuze.

IK HEB MIJN HAAR ZELF GEKLEURD EN DIT IS NIET GOED GEGAAN. KUNNEN JULLIE HET PROBLEEM OPLOSSEN?

Als je zelf je haar hebt gekleurd en dit heeft niet goed uitgepakt dan raden wij je altijd aan eerst langs te komen voor een adviesgesprek. Onze kleurspecialisten kunnen dan de kleur en kwaliteit van je haar beoordelen en een passend kleuradvies geven. Samen komen we ongetwijfeld tot een oplossing en kun je een kleurafspraak inplannen om het probleem te verhelpen.

IK HEB LAST VAN ROOS OF SCHILFERS, HEBBEN JULLIE HIER SPECIALE PRODUCTEN VOOR?

Wij passen het gebruik van onze producten aan op jouw haar, hoofdhuid en wensen. We zullen je goed adviseren om tot een oplossing te komen die zorgt voor een gezonde hoofdhuid zonder roos of schilfers.

HEBBEN JULLIE OOK KINDERTARIEVEN?

Ja, wij hebben tarieven voor kinderen t/m 9 jaar en voor kinderen van 10 t/m 17 jaar.

IK HEB EEN PRODUCT GEKOCHT EN WIL DEZE GRAAG RUILEN OF TERUGBRENGEN, KAN DIT?

Een product kan alleen geruild of geretourneerd worden wanneer deze nog in de originele, ongeopende verpakking zit en je het bonnetje nog hebt.

CONTACT SJENKELS

Beestenmarkt 48
2611 GC Delft
Tel: 085  401 93 59  (Niet voor afspraken)
info@sjenkels.nl

KVK: 27238040 – BTW nr. NL803958985B01