The Journey

The Journey

FOTOCOMPETITIE

Alle Sjenkels medewerkers krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan The Journey. Dit is een interne wedstrijd waarbij deelnemers alle facetten van het vak leren beheersen. Een vernieuwende manier om medewerkers creatief te stimuleren en verder te laten ontwikkelen. Een interne fotocompetitie waar je onder begeleiding je creativiteit kunt laten zien.

Een unieke ervaring

Middels The Hair Project zijn wij in staat een uniek educatieprogramma aan te bieden afgestemd op ieders wensen. Daarnaast willen wij onze medewerkers genoeg kennis meegeven om ook buiten de salon te kunnen treden. Met dit doel is The Journey ontwikkeld. Deze interne wedstrijd staat geheel in het teken van een totaalconcept met als einddoel het realiseren van een shoot.

Wat komt er bij zo’n proces kijken? Hoe ontwikkel je een concept? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de styling, make-up en haarstyling elkaar complementeren?
Onder begeleiding van ervaren trainers worden de deelnemer van The Journey meegenomen in dit allesomvattende traject. Tijdens de eindshoot sta je er natuurlijk niet alleen voor maar is het wel belangrijk dat jij de leiding neemt. Werk jij bij Sjenkels en wil je alle geleerde kennis op een creatieve manier in de praktijk brengen? Beeldmateriaal creëren voor in je portfolio? Boven jezelf uitstijgen en je nog verder ontwikkelen? Dan is The Journey zeker iets voor jou.

DE WINNAAR

Uiteindelijk zullen alle Sjenkels medewerkers een stem uitbrengen en samen beslissen wie de winnaar is van The Journey. De winnaar wordt beloond met een educatieweekend in het buitenland.