The Hair Academy
The Journey

The Hair Academy

Trainingen

Alle stylisten van Sjenkels, van juniorstylist tot topstylist, trainen op de Hair Academy in Delft. Hier werken we met een open opleidingsstructuur en maken we voor iedereen een op maat gemaakt trainingsschema. Het is belangrijk om te werken in je eigen tempo en op je eigen niveau zodat je kunt ontdekken wat jij het allerleukst vindt. Ook doorgroeien tot Art Director, ondernemer en/of Trainer behoort tot de mogelijkheden.

Op de Hair Academy train je met verschillende niveaus door elkaar waardoor je niet alleen leert van je trainer maar ook van elkaar. Tijdens je opleidingstraject word je begeleid door ervaren trainers die graag hun kennis overbrengen. Daarnaast is er ook gedacht aan externe trainingen. De beste namen in de branche verzorgen regelmatig inspirerende seminars.

WAT BIEDEN WIJ?

Tijdens je opleiding aan de Hair Academy verdiepen we de kennis die je tijdens je vakopleiding hebt geleerd en komen ook andere aspecten van het vak aan bod. Het is minstens zo belangrijk om je gevoel voor haar en fashion te ontwikkelen en je creativiteit te stimuleren. Ook communicatie speelt een belangrijke rol in ons opleidingstraject. Wij denken in oplossingen en zullen je leren de behoeften van klanten te analyseren. Waar loop je tegenaan? Welke moeilijkheden en risico’s ervaar je? Wat kunnen we doen om dit op te lossen?

HOE GAAN WE TE WERK?

Zoals hierboven beschreven ligt de focus op een persoonlijk educatieplan. Dit bestaat uit aangepaste trainingen van zowel ervaren Sjenkels trainers als externe trainers. Daarnaast willen wij ook een nieuwe vorm van educatie aanbieden. Ons trainingsprogramma bevat daarom ook videomateriaal en interactieve PDF’s. Alles om te zorgen voor een zo compleet mogelijk aanbod.