The Hair Academy
The Journey

Educatie

TOEGESPITST OP PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Voor ons is één ding duidelijk: craftmanship is de key naar succes. Dankzij ons brede educatieprogramma zorgen we ervoor dat iedereen geïnspireerd wordt, op welk niveau je ook werkt. We gaan aan de slag vanuit een persoonlijk ontwikkelingsplan waardoor talent wordt erkent en ontwikkeld zodat iedereen zich kan onderscheiden. Daarom zorgen wij niet alleen voor passende knip- en kleurtrainingen maar komen ook andere skills zoals sociale vaardigheden, technische kennis en creatieve ontwikkeling aan bod.

The Hair Academy

TRAININGEN

Alle stylisten van Sjenkels, van juniorstylist tot topstylist, trainen op de Hair Academy in Delft. Hier werken we met een open opleidingsstructuur en maken we voor iedereen een op maat gemaakt trainingsschema. Het is belangrijk om te werken in je eigen tempo en op je eigen niveau zodat je kunt ontdekken wat jij het allerleukst vindt. Ook doorgroeien tot Art Director, ondernemer en/of Trainer behoort tot de mogelijkheden.

Op de Hair Academy train je met verschillende niveaus door elkaar waardoor je niet alleen leert van je trainer maar ook van elkaar. Tijdens je opleidingstraject word je begeleid door ervaren trainers die graag hun kennis overbrengen. Daar- naast is er ook gedacht aan externe trainingen. De beste namen in de branche verzorgen regelmatig inspirerende seminars.

The Journey

FOTOCOMPETITIE

Alle Sjenkels medewerkers krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan The Journey. Dit is een interne wedstrijd waarbij deelnemers alle facetten van het vak leren beheersen. Een vernieuwende manier om medewerkers creatief te stimuleren en verder te laten ontwikkelen. Een interne fotocompetitie waar je onder begeleiding je creativiteit kunt laten zien.

Werk jij bij Sjenkels en wil je alle geleerde kennis op een creatieve manier in de praktijk brengen? Beeldmateriaal creëren voor in je portfolio? Boven jezelf uitstijgen en je nog verder ontwikkelen? Dan is The Journey zeker iets voor jou.